ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ…

εκλογΟλα δείχνουν ότι τελικά επτά θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Λαρισαίων στις εκλογές του Μαΐου, με τον νυν δήμαρχο Κ. Τζανακούλη να ανακοινώνει τη δική του εκ νέου υποψηφιότητα στην εκδήλωση της παράταξής του την ερχόμενη Παρασκευή. Οι άλλοι υποψήφιοι θα είναι

οι Ντ. Διαμάντος, Ρένα Καραλαριώτου, Απ. Καλογιάννης, Γ. Λαμπρούλης, Εκτ. Νασιώκας και Γ. Μπαρτζώκης, αν κατορθώσει να συγκροτήσει συνδυασμό.

Ο κ. Τζανακούλης και “Γκαστόνε” της πολιτικής, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο τον βοήθησε η τύχη σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις που αναδείχθηκε δήμαρχος, όλο αυτό το διάστημα μετρούσε τις συνθήκες που δημιουργούν οι πολλές υποψηφιότητες και μάλλον έκρινε ότι μπορεί να μπει στο 2ο γύρο των εκλογών ώστε μέσα από συμμαχίες να κερδίσει αυτός και πάλι τις εκλογές.

Ομως οι πολλές υποψηφιότητες δημιουργούν και άλλα δεδομένα σχετικά με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, αφού αν δεχθούμε ότι τελικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι 7 τότε θα πρέπει να αναζητήσουμε τουλάχιστον 1.000 υποψήφιους για το δημοτικό και τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

Ουσιαστικά ένα ολόκληρο χωριό θα είναι υποψήφιο σε αυτές τις εκλογές, άσχετα αν στο τέλος γίνουν από δύο χωριά χωριάτες που λέει και ο λαός.

Τώρα τί θέλουν όλοι αυτοί να προσφέρουν όταν ξέρουν ότι οι δήμοι είναι κατεστραμμένοι και η αυτοδιοίκηση έχει πάψει να είναι αυτοδιοίκηση, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ