Αδιάβαστος για το ασυμβίβαστο

Αναψε για τα καλά χθες το βράδυ σε τηλεμαχία τοπικού καναλιού, η κόντρα μεταξύ του δημάρχου Νίκαιας κ. Ρίζου Κομήτσα και του προέδρου της ΕΑΣ κ. Θανάση Κοκκινούλη, διεκδικητές και οι δύο του δημαρχιακού θώκου στο μεγάλο αγροτικό δήμο Κιλελέρ.

Και οι δυό είχαν τα επιχειρήματά τους, όπως και οι συνυποψήφιοί τους κ.κ. Χρ. Χαλκιάς και Αλέξανδρος Χονδρονάσιος, μόνο που στο τέλος και ενώ η μάχη βρισκόταν στον επίλογο, έγινε το φάουλ, από τον έμπειρο αγροτοσυνδικαλιστή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα παλαίψει για να καταργηθεί το επαγγελματικό ασυμβίβαστο για όποιον εκλέγεται δήμαρχος, που προβλέπεται σε άρθρο της μεταρρύθμισης.

Εξίσου έμπειρος και μάλλον καλύτερα διαβασμένος στο συγκεκριμένο άρθρο ο κ. Κομήτσας, όταν ήλθε η σειρά του είπε ότι το ασυμβίβαστο θα ισχύει από το 2015 και μετά και κατά συνέπεια οι δήμαρχοι τώρα έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο σημαντικά ζητήματα.

“Οχι έχω το άρθρο που μιλάει για το ασυμβίβαστο” πετάχτηκε ο κ. Κοκκινούλης, για να του το γυρίσει ο “ψηλός” λέγοντας “διάβασε πιο κάτω και την υποσημείωση…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ