Εκτός κυπέλλου ελέω διαιτητή

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου ο Τύρναβος ο οποίος χθες ηττήθηκε με 1 – 0 από τη Βέροια εντός έδρας σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαδόπουλου (Θεσσαλονίκης) στο 52ο λεπτό, όταν ο Β. Σκούπρας ανετράπη στη γωνία της μεγάλης περιοχής από τον Αμαραντίδη, και ο ρέφερι από τη συμπρωτεύουσα…έδειξε «παίζετε». Πέντε λεπτά μετά η Βέροια πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κοντινό πλασέ του Μπαρκάν, μετά από σέντρα του Γκομέζ που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση.

Η ομάδα της Βέροιας είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, εν αντιθέσει με τον Τύρναβο που έδειξε μάλλον κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια, (τον περιμένουν τρία ακόμη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέσα σε μία εβδομάδα!), αν και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ στις ευκαιρίες που έκανε με το πολύ καλό σουτ του Μουρατίδη στο 28’ που έφυγε ελάχιστα άουτ, στο πλασέ του Γρηγορίου που απέκρουσε ο Καντιμοίρης σε κόρνερ, στο σουτ του Μουρατίδη στο 86’ από πλάγια που έφυγε άουτ και στη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν το ευθύβολο σουτ που έπιασε ο Κράβαρης ανάγκασε τον Καντιμοίρη να απογειωθεί και να κάνει την επέμβαση του αγώνα στο «Γ» της εστίας του διώχνοντας σε κόρνερ.

Από την άλλη η Βέροια είχε καλές στιγμές με το καλό σουτ του Παυλίδη στο 39’, με την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου σε σέντρα του Ριμπέιρο που ανάγκασε τον Καραναστάση σε εντυπωσιακή απόκρουση, όπως και στο 80’ σε πλασέ του Αμανατίδη, ενώ στο 86’ ο Μπάρκαν μόνος του σούταρε ψηλά άουτ.

Καλύτεροι του Τυρνάβου οι Καραναστάσης, Μουρατίδης και Γρηγορίου, ενώ οι Μπαρκάν, Ριμπέιρο, Τσιάτσιος, Γκόμεζ ήταν οι καλύτεροι της Βέροιας.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης), με βοηθούς του τους κ.κ. Θανασακούδη, Καπουτζή (Θεσσαλονίκης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Κοεμτζίδης (Κοζάνης). Κίτρινη κάρτα είδαν οι Γεωργιάδης και Οικονόμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Αθανασούλης, Κ. Σκούπρας, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Γρηγορίου, Κουβελάς, Τζορμπατζίδης (46’ Β. Σκούπρας), Κ. Μάγγος (29’ λ.τ. Αθ. Μάγγος), Μουρατίδης, Μίσιτς (58’ Κράβαρης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Ριμπέιρο, Μπάρμπας, Σαμαράς (46’ Τζιμογιάννης), Τσιάτσιος, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Γκόμεζ (65’ Διαμαντόπουλος), Παυλίδης (46’ Μπαρκάν), Μπλαζέφσκι.

ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

* Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Τυρνάβου. Περίπου 2.000 φίλοι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν στην αναμέτρηση.

* Μεταξύ αυτών ήταν και αρκετοί επώνυμοι. Είδαμε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ και υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Ροντούλη, τον επίσης υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον δήμαρχο Τυρνάβου και εκ νέου υποψήφιο κ. Κιτσίδη, τους υποψήφιους δημάρχους της πόλης κ.κ. Νασίκα και Μαλάκο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου.

Μ. ΖΙΩΓΑΣ: «ΣΤΡΟΦΗ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Τυρνάβου Μ. Ζιώγας, ο οποίος δήλωσε: «οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Καθοριστική φάση ήταν αυτή του πέναλτι που δεν μας δόθηκε στο 52’. Θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα αν ήταν άλλη η απόφαση. Εν συνεχεία παλέψαμε, αλλά δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το σκορ. Πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα». Επίσης ο τεχνικός του Τυρνάβου τόνισε πως ο “Κ. Μάγκος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.Κοιτάξαμε τον αντίπαλο που ήταν ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στα μάτια”.

Από την άλλη ο κ. Χαραλαμπίδης τόνισε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο αλλά η πρόκριση της ομάδας του ήταν δίκαιη, γιατί έχασε κι αρκετές ευκαιρίες. Για τη φάση του πέναλτι σχολίασε πως ήταν καθαρό κόψιμο από την πλευρά των αμυντικών του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ