Fisher-Price:ανακαλούνται περισσότερα από 10εκατομμύρια τρίκυκλα, καρεκλάκια νηπίων και παιγνίδια

Η Fisher-Price ανακαλεί περισσότερα από 10 εκατομμύρια τρίκυκλα, παιγνίδια και καρεκλάκια νηπίων, επειδή υπάρχουν ανησυχίες για το κατά πόσο είναι ασφαλή. Τα 7 εκατομμύρια τρίκυκλα ανακαλούνται επειδή υπήρχαν αναφορές για τραυματισμούς νηπίων. Έξι από τα νήπια χρειάστηκαν και ιατρική φροντίδα. Τα τρίκυκλα αυτά, μερικά από τα οποία έχουν επάνω τους γνωστούς παιδικούς χαρακτήρες, όπως τη Dora την εξερευνήτρια και τη Barbie, έχουν κοντά στη θέση ένα πλαστικό κλειδί εκκίνησης που προεξέχει, πάνω στο οποίο τα παιδιά μπορεί να χτυπήσουν, να καθίσουν ή να πέσουν και να τραυματιστούν, κάποιες φορές αρκετά σοβαρά.

Επίσης ανακαλούν πάνω από 1 εκατομμύριο Healthy Care, Easy Clean και Close to Me καρεκλάκια νηπίων μετά από αναφορές για τραυματισμούς, όπως κοψίματα.

Τέλος, ανακαλούνται πάνω από 2.8 εκατομμύρια παιγνίδια όπως Baby Playzone Crawl & Cruise Playground, Baby Playzone Crawl & Slide Arcade παιγνίδια, Baby Gymtastics Play Wall παιγνίδια, Ocean Wonders Kick & Crawl Aquarium παιγνίδια, 1-2-3 Tetherball παιγνίδια and Bat & Score Goal παιγνίδια. Η βαλβίδα της φουσκωτής μπάλας μπορεί να φύγει και να απειληθεί με πνιγμό το νήπιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ