ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Κ.Π. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

DSC00557Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Τυρνάβου στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Απ. Γκανάτσιος φέτος και λόγω τής δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι, δίνει ένα χέρι βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
«Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να σιτίζουμε καθημερινά τους θερινούς μήνες τους άπορους συμπολίτες μας δικαιούχους και εγγεγραμμένους στον φιλανθρωπικό σύλλογο “ΕΛΠΙΣ”. έσω των μηχανισμών τής υπηρεσίας του Ο.Κ.Π.Δ.Τ και με την αρωγή του Δήμου Τυρνάβου εξασφαλίσαμε το καθημερινό μεσημεριανό γεύμα για τους δικαιούχους άπορους συμπολίτες μας για την καλοκαιρινή περίοδο, που ο σύλλογος ΕΛΠΙΣ δεν λειτουργεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκανάτσιος.
Όσοι συμπολίτες μας, φορείς,επιχειρήσεις κ.λ.π. επιθυμούν να χορηγήσουν τρόφιμα, καθαριστικά, παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια σε καλή κατάσταση μπορούν να τα φέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου αφού πρώτα επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο και την πρoϊσταμένη του Ο.Κ.Π.Δ.Τ.κ. Θ. Κοκότη-Ταμπόση στο τηλ.2492350181-182-183.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ