ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

χριστουγΗ δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει και φέτος, όπως τα προηγούμενα χρόνια χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με στόχο την αναθέρμανση της εμπορικής αγοράς της πόλης, αλλά και την δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος που θα εγκαταστήσει ένα περιβάλλον θετικής εορταστικής διάθεσης στους πολίτες με φόντο τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λαρισαίων επαναλαμβάνει και φέτος πλήθος εκδηλώσεων σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ώστε το γιορτινό κλίμα να επεκτείνεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ακτίνα στο κέντρο της Λάρισας, αλλά και σε πολλές συνοικίες.

Οι δράσεις αυτές κατ’ έθιμο περιλαμβάνουν εκδηλώσεις θεάτρου δρόμου, διαδραστικά παιχνίδια, παραδοσιακά δρώμενα, συναυλίες κλπ.
Στο κέντρο της πόλης θα διεξάγονται όλες οι χριστουγεννιάτικες δράσεις, με το Παραδοσιακό Χωριό στην Κεντρική Πλατεία και ακτινωτά στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, οι συναυλίες, τα θεατρικά δρώμενα, ενώ φέτος θα γίνει επέκταση των εκδηλώσεων με δράσεις στον νεοανακαινισμένο προαύλιο χώρο του Μύλου του Παπά.

Προκειμένου οι εκδηλώσεις αυτές να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλομορφία, αλλά και την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή τοπικών (και όχι μόνο) καλλιτεχνικών σχημάτων, ο Δήμος Λαρισαίων καλεί όσους συμπολίτες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στις καλλιτεχνικές και εορταστικές εκδηλώσεις και να φιλοξενηθούν με δράσεις τόσο στο Χριστογεννιάτικο Χωριό στο Μύλο του Παπά, όσο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται ακτινωτά στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, συγκροτήματα σύγχρονου χορού, θεατρικές ομάδες, μουσικά συγκροτήματα κ.α.

Η συμμετοχή θα έχει καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Λαρισαίων και στα τηλέφωνα 2410 256619 και 2413500325

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ