ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ

smlarΗ τεράστια οικονομική κρίση, η αισθητή πτώση των πωλήσεων λιανικής, φαίνεται ότι προκάλεσαν αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα στην τοπική αλυσίδα με την επωνυμία “Σούπερ Μάρκετ Λάρισα”, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης καταστημάτων και μετοχών, σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα του χώρου.

Οι συζητήσεις για την πώληση καταστημάτων βρίσκονται στην τελική ευθεία, το τίμημα έχει συμφωνηθεί, οι υποχρεώσεις των Σ/Μ Λάρισα προς τρίτους και δημόσιο έχουν ξεκαθαριστεί και μένει μόνο να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών πιθανότατα μέχρι το σαββατοκύριακο.

Από κύκλους των Σ/Μ Λάρισα έρχονται οι πληροφορίες ότι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση δεν κινδυνεύουν αφού η διατήρησή τους στις θέσεις εργασίας ήταν στο πακέτο των διαπραγματεύσεων, αλλά με δεδομένες τη σημερινή οικονομική κατάσταση, αλλά και τις δυσκολίες στο χώρο της λιανικής κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το τί μπορεί να συμβεί αύριο.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκείνοι που υπέστησαν μεγάλη ζημιά από την πώληση των Σ/Μ Λάρισας είναι οι μέτοχοί της εταιρίας οι οποίοι θα χάσουν πολύ μεγάλο μέρος της ονομαστικής αξίας των μετοχών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Σ/Μ Λάρισα ξεκίνησαν ως ένας συνεταιρισμός των παντοπωλών της Λάρισας οι οποίοι με το σύνθημα ένα μαγαζί σε κάθε γειτονιά έκτισαν τα προηγούμενα χρόνια μια μεγάλη αλυσίδα που είχε πάρει σημαντικό κομμάτι της πίτας στην τοπική αγορά, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να αντέξει στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Με την πώληση λοιπόν της τοπικής αλυσίδας κλείνει ένα ακόμη κεφάλαιο για τις επιχειρήσεις της περιοχής και αποδεικνύεται με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι “το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ