ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Κίνδυνος για το πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

larissa7thΣε μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία υποβάλλονται τις τελευταίες ημέρες αθλητές και προπονητές διαφόρων ομάδων που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, εξαιτίας μιας σημαντικής βλάβης που προκλήθηκε σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ που βρίσκεται εντός του γυμναστηρίου, λόγω συγκέντρωσης νερών στο υπόγειο όπου βρίσκεται ο μετασχηματιστής.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες για να αντικατασταθεί ο κατεστραμμένος μετασχηματιστής, πρέπει να υπάρξει η έγκριση για το κονδύλι που απαιτείται, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να γίνει αξιολόγηση των προσφορών για την αγορά του μηχανήματος ενώ από εκεί και πέρα απαιτείται τουλάχιστον ένα δεκαήμερο για τη συναρμολόγηση και εγκατάστασή του στο κλειστό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί η έγκριση από τη Γ.Τ. Αθλητισμού γεγονός που σημαίνει ότι τουλάχιστον για ακόμη 15 – 20 ημέρες να μην υπάρχει ρεύμα.

Η εξέλιξη αυτή πέραν της ταλαιπωρίας θέτει πλέον εν αμφιβόλω τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου στη Λάρισα. Μάλιστα λόγω αυτής της εξέλιξης στελέχη του αθλήματος έχουν επιδοθεί σε έναν άνισο αγώνα δρόμου για να επιδιορθωθεί η βλάβη, ενώ μάλλον θα αρχίσουν να ψάχνουν για άλλο γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων, αφού η αδιαφορία των αρμοδίων είναι μνημειώδης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ