BLACK OUT …ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Ή αλλιώς όταν δεν ντρέπεται και δεν κοκκινίζει κανείς…

ΚΛΕΙΣΤΟΕλπίζαμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε. Μάταιος κόπος!Εδώ και  καιρό το paidis.com  έγραφε για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο κλειστό της Νεάπολης ενόψει και της πραγματοποίησης  δύο πανελληνίων πρωταθλημάτων που είναι προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο!!!!

Η αρχή έγινε με την ακύρωση προπονήσεων τοπικών συλλόγων. Ουδείς αντέδρασε! Συνεχίστηκε με την πρόσφατη αλλαγή έδρας της γυναικείας ομάδας  μπάσκετ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, η οποία υποδέχτηκε την πρωτοπόρο του ομίλου για το πρωτάθλημα Α2, στο…παλάτι του Αλκαζάρ.Σιγή ασυρμάτου!

Και ξαφνικά λαλίστατοι άπαντες στον τοπικό τύπο μιλούσαν για αποκατάσταση. Όλα αυτά μέχρι χθες!!! Γιατί σήμερα ο τοπικός τύπος μιλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για διασυρμό. Το μάτς που τόσο διαφημίστηκε μεταξύ ΕΑΛ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ δεν έγινε ποτέ, όλοι βρήκαν τη μιλιά τους και κάποιοι επιμένουν ακόμη σε πασαλείμματα για ζημιά που αγγίζει τις 20.000 ευρώ!!!!

Δε βαριέσαι, ας είναι καλά η ηλιοφάνεια.Μά τς μέχρι τις  3.30 το απόγευμα στη Νεάπολη παιδιά με φυσικό φως και …μη χειρότερα!!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ