ΚΛΟΠΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

kl1 (Αντιγραφή)Αγνωστοι δράστες, πιθανότατα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μπήκαν στο δημοτικό κτίριο του Αμπελώνα από παράθυρο που βρίσκεται στην πίσω αυλή του κτιρίου και αφαίρεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί από τους υπαλλήλους που είδαν άδεια τα γραφεία τους και ενημέρωσαν αμέσως τη δημοτική αρχή και την αστυνομία.

kl2 (Αντιγραφή)Στο δημαρχείο του Αμπελώνα έφτασαν οι αντιδήμαρχοι Β. Μουσιάρης και Δ. Χαλούλης καθώς και ο διευθυντής του δήμου Πέτρος Οντούλης οι οποίοι σε συνεργασία με τους υπαλλήλους διαπίστωσαν ότι λείπουν τρεις υπολογιστές από το ΚΕΠ και τις υπηρεσίες του δημοτολογίου.

Λόγω της κλοπής που δεν επηρεάζει τη βάση δεδομένων του δήμου δυσχεραίνει κατά πολύ το έργο των υπαλλήλων που δεν θα έχουν εργαλείο δουλειάς για την εξυπηρέτηση των πολιτών και είναι ζητούμενο πότε θα μπορέσουν να επαναφέρουν σε πλήρη λειτουργία τις υπηρεσίες του ΚΕΠ και του δημοτολογίου.

kl (Αντιγραφή)Στο δημαρχείο ήλθε και αστυνομικών της Σήμανσης για τη λήψη πιθανών δακτυλικών αποτυπωμάτων ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Η νέα αυτή κλοπή που έρχεται να προστεθεί σε έναν μακρύ κατάλογο με κλοπές σε σχολεία, στο ιατρείο και σε σπίτια επαναφέρει επιτακτικά το αίτημα για αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ