ΤΟ ΥΠ.ΑΝ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Καταγγελία της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας

αρνιΗ Ομοσπονδία κτηνοτρόφων και κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας καταγγέλλει την πολιτική του Υπουργείου Ανάπτυξης που δεν σέβεται ούτε τον Έλληνα κτηνοτρόφο, αλλά ούτε τον Έλληνα καταναλωτή.

Καταγγέλλουμε επίσης και την ανύπαρκτη επιτροπή ανταγωνισμού  που  μαζί με την πολιτική του Υπουργείου Ανάπτυξης έδωσαν ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στον ήδη πολύπαθο κλάδο της κτηνοτροφίας που αυτές τις μέρες κάνει μια ύστατη προσπάθεια να μπορέσει να εισπράξει το αντίτιμο του μόχθου του .

Συνάμα καταγγέλλουμε την εξαπάτηση αλλά και την αισχρή κοροϊδία των ελλήνων καταναλωτών όπου λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να εξευτελίζονται αυτές τις μέρες με το να συρρέουν έξω από τις πόρτες μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων για να αγοράσουν φθηνό αμνοερίφιο.

Απευθυνόμενοι προς το υπουργείο Ανάπτυξης ρωτούμε:

Πως δόθηκε η άδεια να πωλούνται αμνοερίφια από αλυσίδα καταστημάτων όπου δεν υπάρχει άδεια για κρεοπωλείο.

Ποιοι έλεγχοι έγιναν στους ψυκτικούς χώρους των μεγαλοεισαγωγέων  και των πολυκαταστημάτων αυτές τις μέρες  σε σχέση με τις ημερομηνίες των τιμολογίων σφαγής των αμνοεριφίων.

Ας μας απαντήσει το Υπουργείο ποιος κανονισμός υπάρχει για τα νωπά κρέατα σε σχέση με το πόσες μέρες επιτρέπεται να μένουν στην συντήρηση.

Για άλλη μια φορά αποδείξατε πως δεν σέβεστε το καταναλωτικό κοινό και δεν στηρίζετε την ελληνική κτηνοτροφία αλλά την πολεμάτε με πάθος γιατί όπως όλοι καταλαβαίνουμε τα  συμφέροντα είναι  τεράστια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ