ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ «ΒΟΛΤΑ» ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

hΗ γυναίκα που προκάλεσε θύελλα στο Twitter επειδή είχε περάσει ένα λουρί σκύλου στο λαιμό ενός άνδρα και τον πήγαινε βόλτα, προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών, εξηγεί για ποιο λόγο το έκανε…

Η Eden Avital Alexander αποκάλυψε ότι η πράξη της αυτή δεν ήταν ούτε τέχνασμα δημοσίων σχέσεων, ούτε κάποιο περίεργο παιχνίδι ρόλων – αλλά μέρος ενός έργου θεατρικής ομάδας.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πλέον ότι οι «βόλτες» ήταν μέρος ενός έργου που επικεντρωνόταν στις αντιδράσεις του κοινού και ότι ο άνθρωπος με το λουρί ήταν ο σκηνοθέτης της.

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων κινηματογραφήθηκαν από έναν εικονολήπτη.  Η Eden δήλωσε ότι η πράξη τους αυτή είχε προκαλέσει μια σειρά από αντιδράσεις – από γέλια μέχρι συζητήσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είπε στην The Independent: «Μια μου ζήτησε να κάνω το σκυλί μου να χαμογελάσει στην κάμερα της, ενώ περπατούσε  πίσω μας για πέντε λεπτά. Μερικοί άνθρωποι με ρώτησαν αν ήταν ο σύζυγός μου. Απαντούσα σε όλους ως μέρος του ρόλου που είχα…

»Πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί, ιδίως, θα πρέπει να παίρνουν το κοινό από την κανονική καθημερινή τους ζωή και να το κάνουν να σκέπτεται  και να αισθάνεται άλλα πράγματα.»

 

mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ