ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑ Η ΝΟΤΑ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ

Είναι φοιτήτρια Ιατρικής και μέλος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ανθρώπινη Πόλη σημαίνει -πάνω απ’ όλα- πόλη με ίσες ευκαιρίες για όλους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Έκτορας Νασιώκας υποδεχόμενος στη δημοτική κίνηση «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» τη φοιτήτρια Ιατρικής, μέλος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών κα Νότα Μαργωμένου (θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος).
Ο κ. Νασιώκας ανέδειξε για άλλη μια φορά την κεντρική προτεραιότητα που δίνει η «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» στην κοινωνική πολιτική, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στη συνείδηση των Λαρισαίων ο συνδυασμός μας είναι ταυτισμένος με την κοινωνική πολιτική καθώς η προμετωπίδα του οράματός μας για τη Λάρισα είναι η κοινωνική διάσταση μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης που σέβεται τους πολίτες της».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων επισήμανε ότι η κα Νότα Μαργωμένου «αναλαμβάνει νευραλγικό ρόλο στο σχεδιασμό σήμερα και την υλοποίηση αύριο του προγράμματος της κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» για τα άτομα με αναπηρία σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς τους. Δεν δεχόμαστε η πόλη να συνεχίσει να είναι αφιλόξενη και αντιλειτουργική στους τυφλούς, τα άτομα με κινητική ή άλλη αναπηρία. Είναι δέσμευσή μας η κατάσταση να αρχίσει να αλλάζει και να βελτιώνονται οι συνθήκες για τους συμπολίτες μας με αναπηρία από τις πρώτες ημέρες της θητείας μας, εφ’ όσον οι Λαρισαίοι μας εμπιστευθούν ως αυριανή δημοτική αρχή», τόνισε ο κ. Έκτορας Νασιώκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ