ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ

«Με τις νέες και τους νέους στην πρώτη γραμμή για την Ανθρώπινη Πόλη», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Θέλουμε τις νέες και τους νέους στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας να κτίσουμε με όλους τους δημότες του Δ. Λαρισαίων την Ανθρώπινη Πόλη, να χαράξουμε νέους δρόμους ανάπτυξης, οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας για τους Λαρισαίους πολίτες», επισήμανε ο κ. Έκτορας Νασιώκας, υποδεχόμενος στο ψηφοδέλτιο

της κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» τη δικηγόρο κα Ζωή Παπαθεοδώρου, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος και στις εκλογές του 2010 με την παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» και τον εκλεγέντα πρώτο σε σταυρούς διαμερισματικό σύμβουλο της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» στη Γιάννουλη, τον επιχειρηματία κ. Κυριάκο Κουρούτσαλη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Στόχος της ανεξάρτητης κίνησής μας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» είναι η αλλαγή στο Δήμο Λαρισαίων, αλλαγή που δεν εξαντλείται στα πρόσωπα αλλά αφορά κυρίως τη νοοτροπία, την αντίληψη των πραγμάτων. Εμείς ερχόμαστε να εφαρμόσουμε ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο συμμετοχικής διοίκησης», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επανέλαβε πως για τη νέα ανεξάρτητη κίνηση «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» «η Αυτοδιοίκηση είναι η φωνή των πολιτών, ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο συμμετοχής, πρωτοβουλιών και δράσεων των τοπικών κοινωνιών. Είναι ο βασικός μοχλός σχεδιασμού και υλοποίησης της τοπικής ανάπτυξης. Είναι το κέντρο παροχής φιλικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον πολίτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ