ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΛΙΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ

gkoyntr (Αντιγραφή)Την πρόθεσή της να διεκδικήσει την ψήφο των κατοίκων όλου του δήμου Λαρισαίων στις εκλογές της 18ης Μαΐου ανακοινώνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της “Συμπαράταξης Λαρισαίων” Λία Γκουντρουμπή – Θώμου. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Συμπολίτισσες και συμπολίτες, είχα την τιμή να εκλεγώ, με την ψήφο σας, Σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα το 2006 και το 2010 με την παράταξη «Λαρισαίων Πόλις».
Σ’ αυτές τις δύο θητείες έμαθα πολλά για την πόλη και τους ανθρώπους της, προσπάθησα για πολλά, άλλα έγιναν αποδεκτά, άλλα όχι.
Μέσα από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων», όπου διαμορφώνεται ένα ρεύμα δημιουργικό και πλειοψηφικό, που μπορεί να φέρει την ανατροπή στην πόλη μας, σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, ώστε να φέρουμε στο προσκήνιο την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, την ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου, συνοικιών και χωριών. Έναν Δήμο ανθρωποκεντρικό και αλληλέγγυο, ευέλικτο, με σύγχρονες υπηρεσίες και δομές, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες.
Γιατί για μένα, ο Δήμος είναι η ίδια η πόλη, είμαστε εμείς, οι άνθρωποί της και θέλω στην πόλη μου οι άνθρωποι να χαμογελούν.
Γιατί η Λάρισα πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα. Την ταυτότητα αυτή καλούμαστε όλοι εμείς να αναδείξουμε μαζί.
Η πόλη είναι υπόθεση όλων μας. Ας μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη.
Την Κυριακή 18 Μαΐου ψηφίζουμε ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να αναδείξουν μια άλλη Λάρισα.
Την Λάρισα των ανθρώπων της, την Λάρισα της καρδιάς μας.
Φιλικά
Λία Γκουντρουμπή – Θώμου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ