AΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΓΕΛΙΑ -ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ 1 ΕΚΑΤ. ΠΡΟΒΟΛΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

ptisi4Σε πραγματικό σόου μετέτρεψε μια αεροσυνοδός της Southwest Airlines τις οδηγίες για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια πτήσης, με τους επιβάτες να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα. Ένας ωραίος τρόπος για να καταπολεμήσει κανείς το άγχος που έχει κατά τη διάρκεια της πτήσης…

Το βίντεο με τους αυτοσχεδιασμούς της αεροσυνοδού, που έκαναν ολόκληρο το αεροπλάνο να γελά, έχει γίνει viral στο YouTube.

Με τη βοήθεια τριών συναδέρφων της, που τους περιγράφει ως «ο πρώην σύζυγός μου, ο νέος μου φίλος και ο δικηγόρος του διαζυγίου μου» η ξανθιά ευφυολόγος έδωσε τις οδηγίες ασφαλείας στους επιβάτες του αεροσκάφους…

«Τοποθετήστε τη ζώνη ασφαλείας σας σφιχτά και χαμηλά στους γοφούς σας, όπως ακριβώς φορά και η γιαγιά μου το σουτιέν ενίσχυσής του στήθους της» ξεκίνησε τις οδηγίες η αεροσυνοδός.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις φορητές συσκευές επίπλευσης -που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης- ως το «μικροσκοπικό, τοσοδούλικο, κίτρινο μπικίνι της Southwest» που θα χρησιμοποιηθεί στην «απίθανη περίπτωση που ο πιλότος μας προσγειωθεί κοντά σε ζεστά νερά».

Όσο η αεροσυνοδός συνεχίζει να παρουσιάζει τις οδηγίες ασφαλείας, όλο και περισσότεροι επιβάτες αρχίζουν να κερδίζουν την προσοχή της και να γελούν, την ώρα που ο χιουμοριστικός μονόλογός της συνεχίζεται.

«Όπως γνωρίζετε, είναι μια πτήση για μη καπνιστές, χωρίς γκρίνιες και χωρίς διαμαρτυρίες» λέει. «Είναι μια πτήση με ”παρακαλώ”, ”ευχαριστώ” και ”είσαι τόσο όμορφη αεροσυνοδός”».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αστειεύτηκε ακόμη και με το αυξανόμενο κόστος των πτήσεων, προειδοποιώντας τους επιβάτες πως «για να ενεργοποιήσετε τη ροή οξυγόνου (στις μάσκες) απλά εισάγετε 75 σεντ για το πρώτο λεπτό».

«Παρά το γεγονός ότι η πλαστική σακούλα μπορεί να μην διογκωθεί, θα πάρετε πολύ gin, οξυγόνο δηλαδή» είπε χαριτολογώντας «και αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά – σας ζητούμε συγνώμη».

Την ώρα που ολοκληρώνει τις οδηγίες, σχεδόν κάθε επιβάτης ξεσπά σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Το βίντεο έχει ήδη γίνει viral με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube από την Δευτέρα που ανέβηκε.

iefimerida.gr

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ