ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  18

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑΜ.Εβδομάς κυρίες  και κύριοι – και αφού θυμίσω πως το ακούσατε πρώτα εδώ – μέρες που είναι ακροατές μου, ο λόγος θα΄ναι  καταγγελτικός και επετειακός βεβαίως- βεβαίως!

Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν και ενώ οδεύουμε προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, είναι λέει και ώρες  περισυλλογής για όλους.

Και ως γνωστόν όποιος ελεύθερα περισυλλογάται, περισυλλογάται καλά.

Κορωνίς δε, των περισυλλογισμένων ντε, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος!!

Τι σκέφτηκε βρε το θερίο ο Δημητράκης? Τέρμα στο ψήσιμο αρνιών, κοκορετσίων και λοιπών συμπαρομαρτούντων στα στρατόπεδα. Mε  λίγα λόγια ό, τι  σουβλίσατε – σουβλίσατε, ρετσίνες πάπαλα και αμνοερίφια εις τεμάχια (τουρκιστί  κεμπάπ) γιοκ!

Δε συνάδει ρε παιδί μου, με την εικόνα του στρατεύματος!

Ποιος  Αγ.Χριστόφορος και ποιος Αγ. Μόδεστος, προστάτης των ζώων? Δημήτρης Αβραμόπουλος  ο  περισυλλογισμένος.

Και καλά να γλυτώσουν τα στρατά από τις… πανστρατιές πολιτικάντηδων, υποψηφίων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων που περιφέρονται τέτοιες μέρες  για να γιορτάσουν λέει με το στράτευμα και να μας ενημερώσουν για το φρόνημα.

Και καλά οι εξοδούχοι.Οι υπόλοιποι τι θα φάνε πολυχρονεμένε μου?Goody΄s?

Τι να πώ? Ευπειθώς αναφέρω το ρισκάρεις υπουργέ μου! Όχι το ρισκάρεις, που ενόψει εκλογών και ελλείψη  οβελία και λοιπών πατροπαράδοτων, ελλοχεύει ο κίνδυνος αντί για αυγά να σπάμε … κεφάλια με σας που μπλέξαμε!!!

Η εκπομπή κηρύσσοντας την έναρξη της εβδομάδας περισυλλογής προτείνει ανεπιφύλακτα Ελεωνόρα Ζουγανέλη  και Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ (Στίχοι- μουσική Κ.Λειβαδάς) από το δίσκο ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ.

Αφιερωμένο στη φίλη μου την Ασπασία. Γιατί έτσι, μου τη θυμίζει!!!

Άντε και ευτυχές το Νέον Πάσχα…

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ