Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΕΚΛ

Καταγγελία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

EKLΗ αθλιότητα και η αναλγησία της συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, δεν έχει προηγούμενο. Την ώρα που πανηγυρίζει για το ματωμένο πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο στις αγορές, συνεχίζει με διάφορα γραφειοκρατικά τερτίπια να μην καταβάλει τα χρήματα επι 8 μήνες, για τα λειτουργικά έξοδα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, όπως και των άλλων Ε.Κ και Ομοσπονδιών,

προκειμένου να πληρωθούν οι υπάλληλοι και τα λειτουργικά έξοδα (φως, τηλέφωνο, νερό), όπως οφείλει να κάνει από τις κρατήσεις που κάνει σε κάθε εργαζόμενο, κάθε μήνα (1,35%), υπέρ του πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας (σήμερα ΟΑΕΔ).

Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν απλήρωτοι οι 3 εργαζόμενοι του ΕΚΝΛ για 8 μήνες, οι οποίοι βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, το ΙΚΑ, αλλά και οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑ, με άμεσο κίνδυνο διακοπής της παροχής τους.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης και ειδικότερα του υπουργείου εργασίας και του ΟΑΕΔ και αξιώνει να σταματήσουν τα γραφειοκρατικά τερτίπια και να καταβάλουν άμεσα όλα τα οφειλόμενα.

Το σχέδιο σας για να στραγγαλίσετε οικονομικά το συνδικαλιστικό κίνημα, δεν θα περάσει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ