ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΣΩ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

???????????????????????????????«Η υγεία και η φροντίδα των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες δεν πρέπει να είναι μόνο υπόθεση του στενού οικογενειακού κύκλου. Η πολιτεία, από τον Α’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέχρι το κεντρικό κράτος, οφείλει να σταθεί δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειές τους.»

Τα παραπάνω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα  – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο, κ. Δημήτρη Λιούσα και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ΙΑΣΩ.

Ο κ. Λιούσας αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις και το έργο του Συλλόγου ΙΑΣΩ, που όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, από το 1994 οπότε και ιδρύθηκε ο σύλλογος, καταβάλλει σημαντική προσπάθεια, προκειμένου να βρίσκεται αποτελεσματικά στο πλευρό των παιδιών από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία, που αντιμετωπίζουν νεοπλασματικές ασθένειες και μάχονται για τη ζωή τους, υπό αντίξοες συνθήκες που σχετίζονται με οικογενειακούς, οικονομικούς, κοινωνικούς και άλλους λόγους.

Από την πλευρά της η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Υπουργείου Υγείας για τη δημιουργία κέντρου θεραπείας του καρκίνου με τεχνογνωσία από το κέντρο πυρηνικών ερευνών του CERN.

Εξάροντας το  έργο του Συλλόγου, η κ. Καραλαριώτου δήλωσε επίσης τα εξής: «Ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΙΑΣΩ», έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο, αναφορικά με την αποτελεσματική στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους. Προς αυτή την κατεύθυνση, η «Λάρισα – Νέα Αρχή» δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει αυτό το έργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να το υποστηρίξει και να το ενισχύσει φυσικά πάντα σε συνεργασία με το σύλλογο. Με κοινές δράσεις μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου ΙΑΣΩ, θα μπορούσε να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος και ταυτόχρονα να αναδειχθεί το σπουδαίο έργο που γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θα στηρίξουμε τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους με κάθε τρόπο.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ