ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ Ο Θ. ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ

γκου (Αντιγραφή)Πανταχού παρών ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Ρένας Καραλαριώτου, Θ. Γκουτζέλας δίνει τη δική του μάχη για τη νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Μάλιστα σε πρόσφατη επαφή του με δημότες ακούστηκε να λέει ότι η Λάρισα έχει ανάγκη από μια νέα αρχή, με νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά που θα βρισκόμαστε  στο πλευρό των συμπολιτών τους.

Όπως εξηγούσε το όραμα του συνδυασμού είναι να δώσει στην πόλη μια νέα πνοή. Να κάνει την Λάρισα, την πόλη που ζούμε και αγαπάμε, πρότυπο πόλης, ανθρώπινη, φιλική και να την θέσει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

Όπως φαίνεται διάθεση, θέληση και ικανότητα για να ξαναδώσει ο συνδυασμό στη Λάρισα την χαμένη της αίγλη, μακριά από  εξαρτήσεις και σκοπιμότητες που τόσα χρόνια την ταλαιπώρησαν, υπάρχοι.

Οι υποψήφιοι όπως ο κ. Γκουτζέλας διαθέτουν τη δύναμη και τη θέληση. Αλλωστε είναι νέοι άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν ανιδιοτελώς για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη, λιγότερη  γραφειοκρατία και για να χτυπήσουν την αναποτελεσματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ