“ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ…” ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

μορφΌπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος,η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου πιστή στο ραντεβού της με τα θεατρικά κ πολιτιστικά δρώμενα της πόλης,σας προσκαλεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου στη θεατρική παράσταση “…αναμείνατε στο ακουστικό σας…” του Χαλ Σάλγουεν,σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη.

Οκτώ νέοι άνθρωποι ζώντας σε μια μεγαλούπολη, χωρίς προσωπικό χρόνο, με σχέσεις περισσότερο στενές μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού υπολογιστή απ’ο,τι μεταξύ τους, διεκπεραιώνουν τα πάντα, ακόμα και τα πιο σημαντικά τους θέματα από το τηλέφωνο, χωρίς καν να εξαιρούν… το σεξ.

Επικοινωνούν συνεχώς, μέσω υπολογιστών και κινητών, αλλά δεν βρίσκουν τον λόγο να συναντηθούν. Χωρίς την ταραχή και τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα άγγιγμα ή ένα βλέμμα, νοιώθουν ασφαλείς να συνομιλούν αλλά μόνο όσο βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον.Έτσι,κατ’αυτόν τον τρόπο, οι εσωτερικές ισορροπίες του καθενός, αλλά και οι σχέσεις μεταξύ τους, εξελίσσονται παράλογα δημιουργώντας υπερβολές και αντιδράσεις αστείες, που προκαλούν εκρήξεις… γέλιου. ~

Ώρα έναρξης : 08:30 μμ

Παίζουν με αλφαβητική σειρά :

Γραβάλου Έλενα

Γωγουβίτου Ζωή

Κολοβός Δημήτρης

Μπάκου Σεβαστή

Πανταζής Νίκος

Σακούτσιου Ελένη

Τσακνάκη Δώρα

Τσόλας Βασίλης

Σκηνοθεσία : Μητσούλης Άκυς

Βοηθός σκηνοθέτη : Κρίκης Χρήστος

Τιμή εισόδου : 5 ευρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ