Η ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΥΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ

ΡΕΝΑ«Ως νέα Δημοτική Αρχή θα εντάξουμε στο σχεδιασμό μας την πλήρη αναμόρφωση των χωριών που ανήκουν στο διευρυμένο Δήμο Λαρισαίων. Με στοχευμένες δράσεις και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, όσον αφορά στις υποδομές, στα προβλήματα με το αποχετευτικό σύστημα αλλά και σε ζητήματα που προκύπτουν

σχετικά με την ύδρευση και την άρδευση των καλλιεργειών θα καταφέρουμε να πετύχουμε την πραγματική ένταξη των χωριών στο δήμο Λαρισαίων, ώστε οι κάτοικοι να μην αισθάνονται απομονωμένοι και εγκαταλελειμμένοι από τη Δημοτική Αρχή. Αντιθέτως, θα πρέπει  να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υπηρεσίες με τους πολίτες της Λάρισας. Αυτό, εξάλλου, αποτελεί δέσμευση του συνδυασμού μας «Λάρισα – Νέα Αρχή».»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή» και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε στις δημοτικές κοινότητες Μάνδρας και Ραχούλας, συνοδευόμενη από κλιμάκιο συνεργατών και στελεχών του συνδυασμού της.

Η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα καθημερινότητάς που αντιμετωπίζουν, για τις ελλείψεις και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής που δυσχεραίνουν την ποιότητα ζωής τους, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η νέα Δημοτική Αρχή μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, στο μέτρο των δυνατοτήτων της.

«Αρχή του συνδυασμού μας είναι να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο διαβίωσης για όλους τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Λαρισαίων, είτε αυτοί ζούνε στα όρια της πόλης της Λάρισας, είτε έχουν επιλέξει να ζούνε στα χωριά του δήμου μας. Στο επίκεντρο της πολιτικής μας ως νέα Δημοτική Αρχή είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του και προς αυτή την κατεύθυνση οι συνεργάτες μου κι εγώ , προσωπικά, θα είμαστε παρόντες και θα εργαστούμε σκληρά και με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας. Οι κάτοικοι της Μάνδρας, της Ραχούλας και των υπόλοιπων κοινοτήτων πληρώνουν δημοτικά τέλη. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε μεγάλο μέρος να επιστρέφει στους ίδιους ώστε να έχουν την ποιότητα υπηρεσιών που αξίζει σε κάθε Λαρισαίο πολίτη» τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις κοινότητες της Μάνδρας και της Ραχούλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ