ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ro2 (Αντιγραφή)Δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου Αμπελώνα του συνδυασμού του «Δράση Πολιτών» δήμου Τυρνάβου ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Ροντούλης, ο οποίος μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που τον διέκοπτε με χειροκροτήματα, χαρακτήρισε προάγγελο νίκης τη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση.

Ο κ. Ροντούλης στην ομιλία του παρουσίασε το σχέδιο ανάπτυξης του συνδυασμού για όλο το δήμο και ειδικά τις δεσμεύσεις του για τον Αμπελώνα που συνοψίζονται στα εξής:

ro1 (Αντιγραφή)– Νερό:  Επαναφορά στα τιμολόγια που ίσχυαν επί δημαρχίας Χρυσοβέργη, ρύθμιση των χρεών στη βάση της νέας τιμολογιακής πολιτικής, διαγραφή του τέλους 80% και του τέλους ελάχιστης κατανάλωσης (πάγιο), αντικατάσταση των εναπομεινάντων αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης, ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού και του εν εξελίξει έργου της Αποχέτευσης.

– Κατασκευή νέου Κοιμητηρίου.

– Λειτουργία Αστικής Συγκοινωνίας μεταξύ Λάρισας-Αμπελώνα και εν συνεχεία Αμπελώνα-Τυρνάβου.

– Ενίσχυση της αστυνόμευσης σε συνεργασία με το Α.Τ. Τυρνάβου.

– Διαρκή συντήρηση των αγροτικών δρόμων με ρίψη αμμοχάλικων και χρήση γκρέϊντερ.

– Κατασκευή των αναγκαίων υποδομών υγιεινής στο Κ.Α.Π.Η.

– Ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το Οινοποιείο Τυρνάβου με την περιοχή του Αμπελώνα.

– Καθαρισμός και στεγανοποίηση της τάφρου που διέρχεται από το κέντρο της πόλης, ώστε να καταστεί με καλαίσθητες παρεμβάσεις ένας ιδανικός Διάδρομος Περιπάτου.

– Κατασκευή υποδομών και χώρων υγιεινής στη λαϊκή αγορά του Αμπελώνα

-Πρόγραμμα τηλεϊατρικής για το σύνολο των κατοίκων σε συνεργασία με μεγάλα ιατρικά κέντρα της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ