ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

kalogiannis falani (Αντιγραφή)«Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε την πορεία του Δήμου, ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας». Με τα παραπάνω λόγια, ολοκλήρωσε την τελευταία του ομιλία κατά την προεκλογική περίοδο, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας χθες βράδυ στη Φαλάνη.

Πλαισιωμένος από υποψηφίους και στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ο κ. Καλογιάννης επισκέφθηκε το απόγευμα τη Γιάννουλη, όπου είχε συναντήσεις με τους κατοίκους, ενώ το βράδυ μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στην Φαλάνη.

Κατά την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, ο κ. Καλογιάννης κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» τονίζοντας ότι είναι επιβεβλημένη και αναγκαία η αλλαγή και η ανατροπή στο Δήμο, μετά από 16 χρόνια άσκησης εξουσίας από τα ίδια πρόσωπα που πρεσβεύουν  τις ίδιες λογικές.

«Σε αυτή την καθοριστικής σημασίας εκλογική μάχη, τόνισε ο Απόστολος Καλογιάννης  διακυβεύεται όχι μόνο η ανατροπή προσώπων ή πιθανών αντικαταστατών τους, η ανατροπή όχι μόνο καθεστωτικών πρακτικών διαχείρισης και προτύπων άσκησης της εξουσίας.  Πρωτίστως όμως διακυβεύεται η ανατροπή των βαθύτατα απάνθρωπων εφαρμοζόμενων κυβερνητικών πολιτικών που καθημερινά οδηγούν στην κατάρρευση της πόλης, της Αυτοδιοίκησης, της πατρίδας και της ίδιας της ζωής της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή όλων μας για όσα και όσους ευθύνονται γι’  αυτές.»

kalogiannis falani1 (Αντιγραφή)Αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξεκαθάρισε πως η Συμπαράταξη είναι απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές που φτωχοποιούν και διαλύουν την κοινωνία.

Ειδικά σε ότι αφορά στα ζητήματα της Γιάννουλης και της Φαλάνης, ο κ. Καλογιάννης υποστήριξε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα ,η οδοποιία, τα πεζοδρόμια κ.α.

Επίσης έθεσε ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης της αυριανής δημοτικής αρχής το θέμα της παράκαμψης της Γιάννουλης αλλά και το θέμα της επέκτασης του σχεδίου με την ταυτόχρονη έλλειψη κοινόχρηστων χώρων, αθλητικών υποδομών κλπ

Ωστόσο, αυτό που επεσήμανε με έμφαση προς τους κατοίκους της Γιάννουλης και της Φαλάνης, είναι ότι η αυριανή δημοτική αρχή θα ιεραρχεί τα τοπικά προβλήματα και θα χαράζει τις προτεραιότητες  μετά από διαβούλευση και λαικές συνελεύσεις με τους κατοίκους της περιοχής.

«Να είσαστε σίγουροι. Θα ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας», τόνισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Καλογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ