ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ” ΤΗΣ ΑΕΛ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε ενθουσιασμό και υποσχέσεις για σκληρή δουλειά, ηρεμία και υπομονή για την επίτευξη των στόχων και παρουσία 3.000 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο στάδιο Αλκαζάρ, η «πρώτη» της ΑΕΛ.

Παίκτες και τεχνική  ηγεσία τόνισαν στις δηλώσεις τους ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα που μέσα από τη δουλειά και τη στήριξη του κόσμου θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου στη SuperLeague.

«Τα καλύτερα έρχονται, κοιτάμε μπροστά», ήταν η δήλωση του Κώστα Νεμπεγλέρα, ενώ στην τοποθέτησή του ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε τα εξής: Είμαστε καινούργια ομάδα και μόνο με υπομονή και ηρεμία θα πετύχουμε τους στόχους μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε δουλειά και τη στήριξη του κόσμου, δίχως έπαρση και αλαζονεία θα οδηγήσουμε την ομάδα στις επιτυχίες.

Κλείνοντας κάτω από τις επευφημίες του κόσμου αλλά και τις χλιαρές αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Κώστα Πηλαδάκη, ο κόουτς των «βυσσινί» αναφέρθηκε στο πολύ καλό έμψυχο δυναμικό της ομάδας,ενώ συμπλήρωσε ότι εάν προκύψει κάτι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα εξετασθούν 1-2 ακόμη περιπτώσεις μεταγραφών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ