ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΥΖΩΝΩΝ!

Ντροπή και αγανάκτηση για την εικόνα που αντικρίζουν χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται οδικώς την Ελλάδα και επιλέγουν ως πύλη εισόδου στη χώρα τον συνοριακό σταθμό Ευζώνων, αισθάνεται ο καθένας από εμάς, και εύλογα αναρωτιέται αν πράγματι η Ελλάδα της κρίσης θέλει να προσελκύσει τουρίστες και να κάνει τον τουρισμό ατμομηχανή της οικονομίας.

Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να μιλάει για τουρισμό και για την ανάγκη να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών από όλη την Ευρώπη και οι τουαλέτες στον μεγαλύτερο συνοριακό σταθμό να εμφανίζουν εικόνα τριτοκοσμικής πανβρώμικης χώρας με βουλωμένες λεκάνες και ανυπόφορη βρώμα και δυσωδία.

ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ

Το χειρότερο είναι ότι αυτή την εικόνα εμφανίζουν οι εν λόγω τουαλέτες εδώ και πολύ καιρό και κανείς δεν έσπευσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ο,τι και να πει κανείς για αυτή την απαράδεκτη αδιαφορία είναι λίγο.

Ισως θα πρέπει να αναλάβει πλέον πρωτοβουλίες ή ο περιφερειάρχης ή η ίδια η υπουργός που μας βομβαρδίζει με πληροφορίες για το πόσο αυξήθηκε φέτος ο αριθμός των επισκεπτών της πατρίδας μας.

Εμείς πάντως αφιερώνουμε τη φωτογραφία στον κ. Τζιτζικώστα και στην κ. Κεφαλογιάννη με την ευχή να δράσουν άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ