ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΕΦΗΒΗΣ

606Ο Εωσφόρος είναι εδώ. Έχει χέρια,κινητό και φυσικά απεριόριστα sms. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο πατέρας Marian Rajchel από την Πολωνία που ο διάβολος τον “βομβαρδίζει” καθημερινά με απειλητικά μηνύματα.

“Αυτά τα μηνύματα είναι γραμμένα από ένα διαβολικό πνεύμα, που κατείχε την ψυχή της”, δήλωσε ο ιερέας από το Jaroslaw στα ΜΜΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι συχνές οι περιπτώσεις που οι δαίμονες χρησιμοποιούν smartphone και tablet. “Πολλές φορές οι ιδιοκτήτες των κινητών δεν ξέρουν καν ότι τους χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρο”, είπε ο ιερέας που μάλιστα είχε “διάλογο” με τον δαίμονα μέσω των μηνυμάτων.

609Σε ένα από αυτά που έλαβε ο Marian Rajchel αναφερόταν ότι το κορίτσι “Δεν θα βγει ποτέ από αυτή την κόλαση. Είναι δική μου. Όποιος προσευχηθεί για εκείνη θα πεθάνει”. Ο ιερέας μάλιστα του απάντησε- με μήνυμα πάντα- ότι εκείνος θα προσευχηθεί για την έφηβη και τότε έλαβε το SMS “Σκάσε ιερέα. Δεν μπορείς να σωθείς. Ηλίθιε. Αξιολύπητε, ηλικιωμένε παπά”.

Το συμπέρασμα του Marian Rajchel είναι πως το νεαρό κορίτσι είναι δαιμονισμένο και χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια, όπως τόνισε.

news247.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ