ΚΡΙΜΑ… ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

142Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έπληξαν αρκετές ρωσικές πολεμικές βιομηχανίες, ανάμεσα σε αυτές και η εταιρεία Καλάσνικοφ, με την οποία είχε υπογραφεί πενταετής συμφωνία ετήσιας παροχής 80.000 έως 200.000 όπλων.

Η ρωσική εταιρεία Καλάσνικοφ εξέφρασε τη θλίψη της για τους Αμερικανούς αγοραστές:«Η Καλάσνικοφ λυπάται που οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η παρούσα κατάσταση δείχνει για μία ακόμη φορά ότι τα όπλα μας είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των Αμερικανών και η εφαρμογή κυρώσεων αντίκειται στα ίδια τους τα συμφέροντα».

Στο άκουσμα της είδησης ότι πλέον δεν θα υπάρχουν στα… ράφια των οπλοπωλείων τα δημοφιλή ρωσικά τυφέκια οι Αμερικανοί έπαθαν αμόκ και εξαφάνισαν εν ριπή οφθαλμού όλο το διαθέσιμο στοκ στα εξειδικευμένα καταστήματα όπλων.

Η πρόεδρος μιας από τις πιο γνωστές εταιρείες εισαγωγής όπλων, η Μπλέιν Μπάντινγκ της Atlantic Firearms, δήλωσε ότι μετά την επιβολή των κυρώσεων οι παραγγελίες για ρωσικά όπλα σχεδόν τετραπλασιάστηκαν…!

topontiki.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ