ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΑ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

smlarisa1Τη Δευτέρα 25/08 στις 11 π.μ. με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο 2ο όροφο του κτιρίου με θέμα: “Πιθανή εξεύρεση λύσης για το Σ/Μ Λάρισα”. Στη σύσκεψη θα μετέχουν ο Περιφερειάρχης Λάρισας, οι βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων και οι δήμαρχοι της πόλης μας.

Στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου αναφέρονται τα εξής:

“Είναι σημαντικό να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η δρομολογημένη πτώχευση της εταιρίας να σταματήσει.  Το Σ/Μ Λάρισα θα αφήσει 600 εργαζόμενους στο δρόμο και τουλάχιστον 150 προμηθεύτριες εταιρίες του νομού μας, όπου τα χρεωστικά υπόλοιπα τα οποία δημιουργεί η προβλεπόμενη εξέλιξη θα είναι καταστροφικά, θα οδηγήσουν στο κλείσιμο κάποιων επιχειρήσεων και σίγουρα σε μείωση των εργαζομένων τους.

Ένα άλλο σημείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι στο Σ/Μ Λάρισα μεγάλο μέρος των προς πώληση προϊόντων τους όπως φρούτα, λαχανικά, τυριά και κρέας ήταν αποκλειστικά από τοπικούς παραγωγούς.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η διαφαινόμενη εξέλιξη του Σ/Μ Λάρισα θα φέρει καταστρεπτικά αποτελέσματα.  Αξίζει τον κόπο όλοι μαζί με οποιονδήποτε τρόπο να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.  Όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά – αν αναλογιστούμε τις συνέπειες που θα επιφέρει, αξίζει να προσπαθήσουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ