ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

101_0194Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σε κάθε ψύχραιμο παρατηρητή οι συμπεριφορές ορισμένων κτηνοτρόφων απέναντι στους βουλευτές και στον περιφερειάρχη, που παραβρέθηκαν στη συνέλευση της ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο.

Και ήταν απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές επειδή πήγαζαν από τις πολιτικές πεποιθήσεις και εκδηλώθηκαν με τον πλέον ανάρμοστο τρόπο.

Πρώτος διδάξας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Παλάσκας, ο οποίος δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Γελαλής, που ήταν παρών από την αρχή της συνέλευσης, άκουσε υπομονετικά όλους τους κτηνοτρόφους που πήραν το λόγο, και όταν ήλθε -μετά από 2 περίπου ώρες – η σειρά του να μιλήσει, άκουσε τον πρόεδρο να του λέει υποτιμητικά μίλα ένα λεπτό, αφού ξέρουμε τί θα μας πεις.

Αρνητική και η αντιμετώπιση που συνάντησε από πολλούς κτηνοτρόφους και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ. Λαμπρούλης, ενώ ο περιφερειάρχης άκουσε τον προερχόμενο από την ΠΑΣΥ συνδικαλιστή, Β. Κατή, να τον χαρακτηρίζει εκπρόσωπο της κυβέρνησης, και να θεωρεί απαράδεκτη την παρουσία του στο προεδρείο της συνέλευσης.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν οι αντιδράσεις κάποιων κτηνοτρόφων, οι οποίοι έδειξαν με άκομψο τρόπο να μην πιστεύουν τα περί στήριξης των αγώνων τους για την οποία δεσμεύθηκαν οι βουλευτές.

Δυστυχώς όμως με τέτοιες συμπεριφορές και με φανερή έκφραση των κομματικών τους πεποιθήσεων, οι κτηνοτρόφοι δεν πρόκειται να πετύχουν πολλά πράγματα, αφού ο χώρος από τον οποίο προέρχονται τους έχει πουλήσει με το παραπάνω, ενώ η αντιπολίτευση βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές μπορεί άνετα να πει ότι είναι άξιοι της μοίρας τους και των συμπεριφορών τους.

Ασε που θα μένουν όλο και λιγότεροι στις συνελεύσεις αφού κανείς κτηνοτρόφος δεν θα πιστεύει πλέον ότι έχουν διάθεση για αγώνες.

Γιάννης Παιδής

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ