Η LAUREN BACALL ΑΦΗΣΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ!

I80Η πασίγνωστη ηθοποιός Lauren Bacall δείχνει τη γενναιοδωρία της αφήνοντας στο σκυλάκι της οικογένειας, τη μικρή Sophie,10.000 δολάρια!

Η LaurenBacall, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 89 ετών, άφησε πίσω της μια περιουσία αξίας 26.600.000 δολαρίων. Μετά από επιθυμία της, από 250.000 θα λάθει κάθε ένα από τα εγγόνια της, 35.000 θα λάβουν δύο υπάλληλοί της, ενώ 10.000 δολάρια άφησε στο σκυλάκι της, τη Sophie, ώστε να εξασφαλίσει τη φροντίδα της! Το υπόλοιπο της αμύθητης περιουσίας της -συμπεριλαμβανομένου του διαμερίσματός της στο Upper West Side και του περιεχομένου του- υποτίθεται ότι θα πρέπει να κατανεμηθεί μεταξύ των τριών παιδιών της, Leslie Bogart, Stephen Humphrey Bogart και Sam Robards.

Το πλέον σίγουρο είναι πως η μικρή Sophie, για το υπόλοιπο της ζωής της θα χορτάσει κόκαλα, αφού -όπως φαίνεται- συγκαταλέγεται στα πιο πλούσια σκυλιά του κόσμου.

Μάλιστα, η μεγάλη ντίβα εξουσιοδότησε έναν από τους γιους της -τον ηθοποιό Sam Robards- να αναλάβει τη φροντίδα της αγαπημένης της Sophie, ώστε να συνεχίσει να ζει με τις πολυτέλειες στις οποίες είχε συνηθίσει. Μεταξύ άλλων, η Sophie δεν θα πρέπει να φάει ποτέ συσκευασμένο φαγητό…

protothema.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ