ΑΓΝΩΣΤΟΙ “ΑΝΟΙΞΑΝ” ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας για την αστυνόμευση θα επιδιώξει ο Π. Σαρχώσης

τύρναβοςΤην έντονη ανησυχία αλλά και την οργή τους εξέφραζαν σήμερα οι καταστηματάρχες του Τυρνάβου μόλις πληροφορήθηκαν ότι άγνωστοι δράστες άνοιξαν τουλάχιστον 5 καταστήματα στο κέντρο της πόλης από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα.

Μάλιστα η οργή τους είναι ακόμη μεγαλύτερη εξαιτίας του ότι τα καταστήματα αυτά βρίσκονται στην κεντρική πλατεία που φυσιολογικά θα έπρεπε να ήταν ένα από τα πιο ασφαλή σημεία της πόλης.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι ανοίγοντας δύο οπωροπωλεία, ένα γαλακτοπωλείο, ένα κατάστημα ψιλικών και ένα φαρμακείο, σύμφωνα με τα μέχρι αυτή τη στιγμή δεδομένα αφού δεν αποκλείεται να έχουν μπει και σε άλλο κατάστημα.

Με αφορμή και το νέο αυτό συμβάν οι επαγγελματίες επαναφέρουν επιτακτικά το θέμα της αστυνόμευσης στην πόλη αλλά και σε όλο το δήμο Τυρνάβου, ζητώντας από την αστυνομική διεύθυνση αύξηση της δύναμης του Α.Τ. Τυρνάβου και αυξημένες περιπολίες στο κέντρο που μοιάζει ανοχύρωτο αν αναλογιστεί κανείς ότι τα καταστήματα που “άνοιξαν” σήμερα οι δράστες βρίσκονται δίπλα σε τράπεζα και απέναντι από την πλατεία της πόλης.

Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, που ενημερώθηκε νωρίς το πρωί για τις νέες διαρρήξεις σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι το ιδιαίτερα οξυμένο πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ριζικά από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με αύξηση της  αστυνόμευσης και με ενίσχυση σε προσωπικό και μέσα του Α.Τ. Τυρνάβου. Μάλιστα ο ίδιος αναμένεται να επισκεφθεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας μέσα στις επόμενες ημέρες για να θέσει επιτακτικά το θέμα της αστυνόμευσης στην περιοχή που πλήττεται από την ανεξέλεγκτη δράση κακοποιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ