ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

σαρχωσης νεοιΤη βούληση της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και στενής συνεργασίας με τη νέα γενιά, μετέφερε απόψε ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης σε νέους του Αμπελώνα με τους οποίους συναντήθηκε παρουσία δημοτικών συμβούλων και στελεχών της παράταξης “ΣυνΠολιτεία”.

Ο κ. Σαρχώσης είχε την ευκαιρία να ακούσει από τους νέους τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματά τους. Η πλειοψηφία στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει το σύνολο της νεολαίας, αλλά και στην έλλειψη συνεργασίας δήμου και νέας γενιάς σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού και ανάπτυξης δράσεων που θα κάνουν τη νέα γενιά συμμέτοχη στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Με την ευκαιρία της συνάντησης πολλοί ήταν οι νέοι που κατέθεσαν προτάσεις για εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την περιοχή, ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα ανάπτυξης δικτύου ποδηλατόδρομων στον Αμπελώνα και πύκνωσης των δρομολογίων του ΚΤΕΛ μεταξύ Αμπελώνα και Τυρνάβου.

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε εύλογες της ανησυχίες των νέων για την ανεργία, τόνισε ότι από την πλευρά του δήμου θα γίνει ότι είναι δυνατό για να αμβλυνθεί το πρόβλημα, μίλησε για την ανάγκη ανάπτυξης δράσεων εθελοντισμού σαν απάντηση στην πολύμορφη κρίση που μαστίζει τη χώρα, ζήτησε από τη νέα γενιά να είναι πρωτοπόρα σε διεκδικήσεις και αιτήματα, σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή θα είναι αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια της νεολαίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ