ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΑΝΔΡΑΚΗ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

??????????Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται η παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στην οδό Σανδράκη, στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ της γέφυρας (ΔΕΥΑΛ) και της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, για χρονικό διάστημα από 29-08-2014 έως 24-02-2015. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κοζάνη – συνοικία Ιπποκράτη: α) Τα Ι.Χ.Ε. οχήματα που θα κινούνται επί της Λαγού θα εκτρέπονται δεξιά στην Κραννώνος – Σκληρού – Σανδράκη – κυκλικός κόμβος (Κραννώνος) – κυκλικός κόμβος (Αγ. Αχιλλείου) – Γρ. Λαμπράκη – Μανουσάκη, β) Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων που θα κινούνται επί της Ιωαννίνων θα εκτρέπονται στην Περ. Τρικάλων – Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Σωκράτους – Αεροδρομίου – Παπανδρέου – Κοζάνης, γ) Τα λεωφορεία που θα κινούνται επί της Ιωαννίνων θα συνεχίζουν Ηρ. Πολυτεχνείου – Παπανδρέου – Επ. Λάρισας – Κοζάνης.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη – συνοικία Ιπποκράτη – Τρίκαλα: α) Τα Ι.Χ.Ε. οχήματα που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με κατεύθυνση προς συνοικία Ιπποκράτη θα εκτρέπονται δεξιά στην οδό Μανουσάκη, β) Τα φορτηγά μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με κατεύθυνση προς Τρίκαλα – Καρδίτσα – Φάρσαλα, θα εκτρέπονται αριστερά στην Παπανδρέου – Αεροδρομίου – Σωκράτους – Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Περ. Τρικάλων, γ) Τα λεωφορεία που θα κινούνται επί της Επ. Λάρισας – Κοζάνης θα εκτρέπονται δεξιά στην Παπανδρέου και θα συνεχίζουν Ηρ. Πολυτεχνείου – Ιωαννίνων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ