ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

τυρναβοςΣημαντική νίκη που μπορεί να οδηγήσει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε σήμερα ο Τύρναβος επικρατώντας 1 – 0 του Πιερικού στο Λιτόχωρο χάρη σε γκολ του Τσούκαλου στο 20ο λεπτό της συνάντησης.

Η ομάδα του Αγγελου Διγκόζη έφτασε στην επιτυχία σε αντεπίθεση όταν ο Καραμανλής έβγαλε την βαθιά μπαλιά βρίσκοντας τον Τσούκαλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Παπατολίκα και πλάσαρε κάνοντας το 1 – 0.

Ο Τύρναβος έδωσε χώρο στον Πιερικό και φρόντισε να θωρακίσει την άμυνάτου και έτσι το ματς κύλησε χωρίς κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες ενώ η κούραση λόγω της προετοιμασίας ήταν φανερή στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Τύρναβος: Πρίφτης, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Νταντίδης, Γεωργίου, Ποκόνγκ (72′ Σαμαράς), Τσούκαλος (58’Σκαθαρούδης) και Σολφερίνο (76’Όττα).

Πιερικός: Παπατολίκας, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Μπουζούκης (68’Παλιάτσος), Ελιομάρ, Κατσιαμήτας (46′ Γιαννούλης), Μανίκας, Μυστακίδης (82′ Νικολίτσης).

φωτο: athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ