Σ. BΟΥΛΤΕΨΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

BOYLTECHΑρνείται κατηγορηματικά η κυβερνητική εκπρόσωπος τις αιτιάσεις ότι με τον ΕΝΦΙΑ οι φορολογούμενοι καταβάλλουν υψηλότερα ποσά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές για την ακίνητή τους περιουσία ενώ σημειώνει ότι σε όλα τα κράτη οι πολίτες πληρώνουν φόρους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Σοφία Βούλτεψη διαμήνυσε ότι δεν υπάρχουν λεφτά , σημείωσε ότι κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ασάφεια σε ό,τι αφορά τη φορολογική πολιτική που προτείνει.

Χαρακτήρισε “παγίδα” την ονοματολογία για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας ότι το θέμα του προσώπου που θα διαδεχθεί τον Κάρολο Παπούλια θα τεθεί στο χρόνο του ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι σημείωσε ότι μονομερείς ενέργειες δεν υπάρχουν, καθώς δημιουργούν καταστάσεις τύπου Αργεντινής.

“Δεν είναι συνετό ούτε να προκαταλαμβάνεις μια συζήτηση μιλώντας για «κόκκινες γραμμές», ούτε να προαναγγέλλεις αυτά στα οποία θα αναφερθεί ο πρόεδρος της κυβέρνησης” είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η προσπάθεια που καταβλήθηκε αυτά τα δύο χρόνια ήταν: “να παραμείνουμε στο τραπέζι των συζητήσεων και στην Ευρώπη, να μην γίνουμε εμείς το μαύρο πρόβατο, στο οποίο θα φορτώνονταν όλες οι αμαρτίες, να μην βρεθούμε εκτός την ώρα της εξόδου από την κρίση”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ