ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

2ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣΣτα πλαίσια της προσπάθειας Εξωστρέφειας και Διεθνοποίησης του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας εγκρίθηκε από τον Ελληνικό Εθνικό φορέα (ΙΚΥ) η αίτηση υλοποίησης του προγράμματος του σχολείου μας με τίτλο «Ανάπτυξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Λάρισας μέσω βιωματικής μάθησης και πρακτικής άσκησης».

Σύμφωνα με το παραπάνω εγκεκριμένο πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Erasmus+ η πρακτική  εκπαίδευση και απόκτηση Europass στο εξωτερικό στον τομέα της ειδικότητάς τωνμαθητών και προσφάτων αποφοίτων του σχολείου μας. Η διάρκεια της δράσης θα είναι 14 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί σύντομα.

Καλούνται οι μαθητές του σχολείου μας που απέκτησαν πτυχίο και απολυτήριο το σχολικό έτος 2013-2014 να καταθέσουν σχετική αίτηση στην γραμματεία του σχολείου μας από την Πεμπτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00. Το έντυπο της αίτησης θα είναι διαθέσιμο από την γραμματεία και την ιστοσελίδα του σχολείου μας. http://2epal-laris.lar.sch.gr/

Τι είναι το Europass: Το Europass περιγράφει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει οι κάτοχοι πιστοποιητικών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης Συμπληρώνει τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο πρωτότυπο πτυχίο, διευκολύνοντας την κατανόησή του, ιδίως στο εξωτερικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο σχολείο μας συνεχίζονται καθημερινά μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου 2014 από 8:30 μέχρι 13:30

Οι ειδικότητες που λειτουργούν στο 2ο ΕΠΑΛ είναι οι εξής:

  • Τεχνικός Οχημάτων
  • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων
  • Τεχνικός Αυτοματισμού
  • Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Υπενθυμίζουμε ότι, στο 2ο ΕΠΑΛ υλοποιείται πρόγραμμα Μαθητείας για τους αποφοίτους μας σε επιχειρήσεις της Θεσσαλίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ