ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  «BRILL F.L.A.» ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Brill1Ενας νέος χώρος εκμάθησης ξένων γλωσσών λειτουργεί από φέτος στον Τύρναβο. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσπάθεια του Αντώνη Αρβανίτη και της Αλεξάνδρας Τζαλαμούρα, αποφοίτων Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ, οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο χώρο εκμάθησης ξένων γλωσσών με πολύ μεράκι και όρεξη να διδάξουν και να γαλουχήσουν στους μαθητές τους τις γνώσεις και τις εμπειρίες που συνέλεξαν από τη σχολή και τη διδακτική τους εμπειρία.

Στόχος τους είναι στο τέλος τα παιδιά εκτός από την απόκτηση του πτυχίου να νιώθουν οικεία με την κάθε γλώσσα και τον αντίστοιχο πολιτισμό.

Οι δύο εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι η απόκτηση του πτυχίου θα πρέπει να αποτελεί ένα εργαλείο που να οδηγεί στην επαγγελματική καταξίωση και να ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες.

resized_BRILL6Ο νέος εκπαιδευτικός χώρος «BrillForeignLanguageAcademy», βρίσκεται στην οδό Σταύρου Καράσσου,4 /1ος όροφος, το τηλέφωνο είναι 2492029004 και το email: info@brill.gr

Οι κ.κ. Αρβανίτης και Τζαλαμούρα σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για το πρόγραμμα σπουδών και για τις καινοτόμες πρακτικές τους στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών.

resized_BRILL2resized_BRILL3resized_BRILL4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ