30.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΑΡΙΑΣΣτη συνεδρίασή του την Τρίτη, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στο STAR και στον Νίκο Χατζηνικολάου επειδή στην εκπομπή του κατά τη βραδιά των ευρωεκλογών, η συμπεριφορά του παρουσιαστή ήταν μη ορθή στο επεισόδιο που είχε με τον ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότη Μαριά.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ, επίσης, επέβαλε στο Nickelodeon, για μετάδοση διαφήμισης παιδικών παιχνιδιών σε μη κατάλληλη ώρα, καθώς και για υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων.

Ακόμη, πρόστιμο από 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στην τηλεόραση του Alpha, για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση στο δελτίο ειδήσεων στις 25/10/13, και στο Διόν TV του νομού Πιερίας, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει σήμανση καταλληλότητας, δεν υπέβαλε στο Συμβούλιο ροή προγράμματος και γιατί δεν παράγει πρωτότυπα δελτία ειδήσεων.

Τέλος, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 7.000 ευρώ, για αναφορά χορηγών, για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση και υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων.

Επιπλέον, το Συμβούλιο επέβαλε συστάσεις στο Mega και την εκπομπή «το Πρωινό Μου» για προβολή σκηνών αποτρίχωσης, και στον Real fm για κακή ποιότητα γλώσσας στις εκπομπές Ελληνοφρένεια και εκείνης του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου.

tribune.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ