ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο 1ος ΜΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

mylosΞεκινά σήμερα το απόγευμα το τριήμερο φεστιβάλ παραστατικών τεχνών που διοργανώνεται από το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου – ΣμουΘ (www.smouth.com) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε διάφορους χώρους του ανανεωμένου Μύλου του Παππά όπου θα βρίσκονται στημένες δυο εκθέσεις («Εικόνες Παραμυφικού» στο ισόγειο,  «Έκθεση Φωτογραφικού Αρχείου ΣΜουΘ» στο 2ο όροφο) και μια διαδραστική εγκατάσταση (“Multilingualism VS Racism” στον 1ο όροφο). Το αμφιθέατρο του 2ου ορόφου θα χρησιμοποιείται ως αίθουσα προβολής μικρών ταινιών και ντοκιμαντέρ, ως χώρος συζητήσεων και παρουσιάσεων διαφόρων καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών έργων που έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με φορείς της πόλης.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας συμπληρώνεται με το ακουστικό κοντσέρτο της μουσικής του «Παραμυφικού» (στις 19:30 στην αίθουσα της έκθεσης φωτογραφίας στον 2ο όροφο), public dance από τους Salsa Y Sueno και το Independence Studio (στις 20:00 στο προαύλιο του Μύλου) και τη θεατρική παράσταση του εφηβικού τμήματος του Σκηνοβάτη «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε μετάφραση-προσαρμογή του Κ. Λαμπρούλη (Θέατρο το Μύλου).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ, εκτός από την θεατρική  παράσταση όπου θα υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ (κρατήσεις θέσεων: 6948522852). Σε περίπτωση που κάποιος φορέας (π.χ. σχολείο) ή ομάδα επιθυμεί να επισκεφτεί συγκεκριμένες δράσεις που έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το ΣΜουΘ (2410531778 και 6943956171).

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζει αύριο με την παράσταση χοροθεάτρου «Έξω από το Παράθυρο», τη συναυλία της Κυριακής  21/9 (Hidden in the Basement, Birthday Kicks, Renovatio) και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ