ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

γκουνταραςΜε απόφασή του ο δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Αγιάς, με θητεία από 01.09.2014 μέχρι 28.02.2017, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Την κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Κωνσταντίνου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αγιάς και της μεταβιβάζει αρμοδιότητες για θέματα που αφορούν τον Τομέα Ισότητας των Φύλων.

2. Τον κ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΡΙΖΟ του Ιωάννη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ευρυμενών.

3. Τον κ. ΤΣΙΩΝΗ ΑΣΤΕΡΙΟ του Νικολάου, έμμισθο, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Λακέρειας.

4. Τον κ. ΛΕΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Γεωργίου, έμμισθο, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Μελιβοίας και καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Λειτουργίας και Συντήρησης Κοιμητηρίων, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων (Γραφείο Κίνησης), Ηλεκτροφωτισμού, Διαχείρισης, Εποπτείας και Μέριμνάς του Ανθρώπινου Δυναμικού των προαναφερόμενων υπηρεσιών και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών διοικητικών εγγράφων.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ:

Οι Αντιδήμαρχοι ασκούν τις ακόλουθες αρμοδιότητες στη δημοτική ενότητα ευθύνης των:

Λαμβάνουν την απόφαση για τη χορήγηση αδειών ίδρυσης, λειτουργίας και εγκατάστασης των καταστημάτων και επιχειρήσεων, οι όροι λειτουργίας και εγκατάστασης των οποίων καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία και τους αντίστοιχους υγειονομικούς κανονισμούς και διατάξεις, καθώς και τον έλεγχο τήρησης αυτών.

Λαμβάνουν την απόφαση για τη χορήγηση αδειών χρήσης και λειτουργίας μουσικών οργάνων των καταστημάτων και επιχειρήσεων, οι όροι χρήσης και λειτουργίας των οποίων καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία και τους αντίστοιχους υγειονομικούς κανονισμούς και διατάξεις, καθώς και τον έλεγχο τήρησης αυτών.

Μεριμνούν σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπευθύνους για την καθαριότητα και ευπρεπισμό οδών, πλατειών, υπαίθριων και κοινόχρηστων χώρων. Είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο, συντήρηση και λειτουργία των παιδικών χαρών. Έχουν την ευθύνη για την εποπτεία του Ανθρώπινου Δυναμικού που δεν εντάσσεται σε άλλες υπηρεσίες ούτε σε εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα. Συνεργάζονται με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Ασκούν κάθε άλλη αρμοδιότητα που μπορεί να τους μεταβιβάζει με απόφασή του ο Δήμαρχος, που αφορά τη δημοτική ενότητα.

Εξουσιοδοτούμε τους Αντιδημάρχους για την επικύρωση αντιγράφων, φωτοαντιγράφων, θεώρηση γνήσιου υπογραφής, την υπογραφή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στη δημοτική ενότητα ευθύνης των.

Β. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του καθ΄ύλην Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του κατά τόπον Αντιδημάρχου οι αρμοδιότητές του ασκούνται:

– Για την Αντιδήμαρχο κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ της Δημοτικής Ενότητας Αγιάς από τον Αντιδήμαρχο κ. ΤΣΙΩΝΗ ΑΣΤΕΡΙΟ της Δημοτικής Ενότητας Λακέρειας.

– Για τον Αντιδήμαρχο κ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΡΙΖΟ της Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών από τον Αντιδήμαρχο κ. ΛΕΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ της Δημοτικής Ενότητας Μελιβοίας.

– Για τον Αντιδήμαρχο κ. ΤΣΙΩΝΗ ΑΣΤΕΡΙΟ της Δημοτικής Ενότητας Λακέρειας από την Αντιδήμαρχο κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ της Δημοτικής Ενότητας Αγιάς.

– Για τον Αντιδήμαρχο κ. ΛΕΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ της Δημοτικής Ενότητας Μελιβοίας από τον Αντιδήμαρχο κ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΡΙΖΟ της Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών.

Γ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. ΛΕΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, που αναπληρώνει το Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΡΙΖΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ