ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η “ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” ΤΟΥ ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑ

ΝΑΣΙΩΚΑΣΤην Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης «Λάρισα – Ανθρώπινη πόλη», που θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την εκλογή της νέας Διοικούσας Επιτροπής και θα εκλέξει την εφορευτική επιτροπή που θα αναλάβει τη διοργάνωση των εκλογών.

Η νέα επιτροπή, που θα οδηγήσει την παράταξη στο μέλλον και θα παλέψει μαζί με τους πολίτες για να αλλάξει τη μοίρα της πόλης και των ιδίων, θα εκλεγεί με καθολική ψηφοφορία των μελών της παράταξης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων σε συνεδρίαση της διευρυμένης προσωρινής συντονιστικής επιτροπής της παράταξης. Παράλληλα καθορίστηκε η πολιτική γραμμή και η τακτική της «Ανθρώπινης Πόλης» στα όργανα του Δήμου και επαναβεβαιώθηκαν όλες οι προγραμματικές προεκλογικές δεσμεύσεις και το ανεξάρτητο της λειτουργίας της. Με βάση αυτά τα δεδομένα, τη δημοκρατική παράδοση και ιστορία των μελών της παράταξης και το συμφέρον της Λάρισας θα καθορίζεται με πλήρη διαφάνεια κάθε πολιτική ενέργεια και κάθε επόμενο βήμα. Αυτό είναι άλλωστε η μόνη δέσμευση που έχει αναλάβει η «Ανθρώπινη Πόλη», που βρίσκεται απέναντι στο λαϊκισμό και σε κάθε είδους κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Ακόμη τονίστηκε ότι είναι απόφαση όλων των μελών της παράταξης να μην ασχολείται με ψιθύρους ή υποβολιμαία δημοσιεύματα, σαν συνέχεια μιας απαράδεκτης προεκλογικής τακτικής, που σκοπό είχαν και έχουν να θολώσουν την κρυστάλλινη γραμμή της παράταξής μας. Είμαστε άλλωστε όλοι γνωστοί, ζούμε στην ίδια πόλη και γνωρίζει ο κάθε Λαρισαίος και η κάθε Λαρισαία το βίο και την πολιτεία του καθένα από εμάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ