ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

ροντουληςΝέα ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” Στ. Ροντούλης για το θέμα της διευθέτησης της κοίτης στο Δαμάσι, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για τον αντιδήμαρχο, αλλά και για το δήμαρχο. Αναλυτικά ο κ. Ροντούλης αναφέρει τα εξής:

«Ο Αϊνστάιν έχει πει ότι δυο πράγματα δεν έχουν όρια: το σύμπαν και η ανθρώπινη ανοησία. Ήρθε, λοιπόν, η ‘’λογική’’ του κ. Τσιόπα, για να επιβεβαιώσει τη ρήση του μεγάλου φυσικού, καθώς προσπαθεί εναγωνίως να μας πείσει ότι υπάρχει μια ανύπαρκτη άδεια αμμοληψίας.

Ανυπόφορα, δηλαδή, πράγματα, που δικαιολογούνται από το γεγονός ότι ο κ. Τσιόπας και η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση πιάστηκαν με το ‘’δάχτυλο στο μέλι’’. Εάν αυτό συνέβη λόγω ανικανότητας ή δόλου, οι Σαρχώσης και Τσιόπας θα πρέπει να το εξηγήσουν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και βεβαίως θα συζητηθεί το όλο θέμα.

Προς το παρόν, όμως, ας δεχτούν κάποια πράγματα, για να αποφύγουν το ρεζιλίκι: Πρώτον, άδεια αμμοληψίας δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρξε μόνο εντός του σε τρικυμία ευρισκομένου μυαλού του κ. Τσιόπα και πουθενά αλλού, όπως άλλωστε ομολογεί και ο κ. Λυτροκάπης.

Δεύτερον, πρέπει να παραδεχτούν ότι παράνομη αμμοληψία συνέβη, καθόσον ευρέθη εκτεταμένη εναπόθεση άμμου εντός χωραφιού στον Αμπελώνα, όπως πιστοποιήθηκε και φωτογραφικά από το Α.Τ. Τυρνάβου. Προφανώς, η παράνομη αμμοληψία θα συνεχιζόταν και η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση θα συνέχιζε να ‘’κοιμάται’’ μακαρίως, εάν δεν σταματούσε την παράνομη δραστηριότητα η «Δράση Πολιτών».

Τρίτον, η άμμος που βρέθηκε από το Δαμάσι στον Αμπελώνα ( άραγε για ποιο λόγο;) αφαιρείται από τον εργολάβο και αποτελεί δημόσια περιουσία, όπως τώρα ομολογεί και πάλι ο κ. Λυτροκάπης, με έγγραφο του στο Α.Τ. Τυρνάβου και στην κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Γιατί, λοιπόν, κ. Σαρχώση και κ. Τσιόπα δεσμεύεται από το Δημόσιο το προϊόν της αμμοληψίας, εάν όλα έγιναν νόμιμα, όπως ισχυρίζεστε;

Και, τέταρτον, είναι άλλο πράγμα η διευθέτηση δια της περισυλλογής των φερτών υλικών και άλλο η εκτεταμένη αμμοληψία και η μεταφορά της άμμου από το Δαμάσι στον Αμπελώνα.

Κρίμα για τη δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση. Από τη «λίστα με τα μαύρα» πέρασε τάχιστα στο «ξεπούλημα της άμμου του Ξηριά». Μάλλον χρειάζεται ισχυρές ενέσεις σοβαρότητας και φαρμακευτική υποστήριξη η νέα δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση, για να επιτελεί με νηφαλιότητα το έργο της.

Είπαμε, όμως, «τα παιδία παίζει» και, μάλιστα, με το «δάχτυλο στο μέλι».»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ