ΔΕΚΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ

γυναικείος οργασμόςΗ Lady Gaga δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει πως η επιδερμίδα της παραμένει νεανική και σφριγηλή χάρη στους οργασμούς που της χαρίζει ο σύντροφός της. Πλέον τα λεγόμενα της  επιβεβαιώνονται και από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα αφού ειδικοί στη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζουν πως η σεξουαλική κορύφωση βελτιώνει βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης,

ανακουφίζει από τον πόνο και ελαττώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες και άντρες κατά 25%.

Διαβάστε  δέκα σπαρταριστές αλήθειες γύρω από τον οργασμό, που ίσως δεν γνωρίζετε…

1. Ο μέσος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα ενώ ο χρόνος και η διάρκεια μπορεί να αυξηθεί αν οι γυναίκες κάνουν τις γνωστές ασκήσεις Κέγκελ.

2.Έρευνα των πανεπιστημίων Central Lancashire και Leeds έδειξαν ότι το 60% των γυναικών προσποιούνται με αξιώσεις Όσκαρ τον οργασμό  παρά το γεγονός ότι το 59% των ανδρών μπορούν να τις ”συλλάβουν” επ αυτοφόρω όσες προσποιούνται.

3. Οι γυναίκες που έχουν μόνιμο σύντροφο έχουν περισσότερους οργασμούς σε αντίθεση με εκείνες  που αρέσκονται σε εφήμερα φλερτ.

4. Yπολογίζεται ότι ένα ποσοστό 10-15% των γυναικών στον πλανήτη είναι όντως ανοργασμικό, με την μη ολοκλήρωση να έχει να κάνει σε φυσιολογικά αίτια κι όχι ψυχολογικά.

5.Σύμφωνα με έρευνα του The American Journal of Medicine, οι γυναίκες ηλικίας 80-99 δηλώνουν περισσότερο ευχαριστημένες στη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με νεότερες.

Όπως επισημαίνει η υπεύθυνη της έρευνας, Susan E. Trompeter, M.D. οι γυναίκες που ωριμάζουν, εξοικειώνονται με το σώμα και τα σεξουαλικά τους θέλω.

6. Ελιξήριο ζωής. Η ίδια έρευνα τεκμηρίωσε  για πρώτη φορά το συσχετισμό περισσότερων οργασμών με την μακροζωία.

7. Ο οργασμός μπορεί να κάνει μια γυναίκα πιο δημιουργική

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι οργασμοί μπορούν να κάνουν τις γυναίκες πιο σίγουρες, παραγωγικές και δημιουργικές.

8. Τα αντισυλληπτικά χάπια καταστρέφουν τη λίμπιντο.

9. Οι καρδιακοί παλμοί μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του οργασμού είναι πραγματικά η προσπάθεια της μήτρας της να συγκεντρώσει το σπέρμα

10. Πιείτε νερό, βοηθά πολύ στον οργασμό.

iatropedia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ