ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ…

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣΜε απειλητικά μπιλιετάκια, σε όσους παρκάρουν αυτοκίνητα σε πλατείες και πεζοδρόμους του Αμπελώνα, ξεκίνησε τη θητεία του ο αντιδήμαρχος Κ. Χρυσοβέργης, λες και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα και εκείνο που έμεινε είναι η απομάκρυνση των ελάχιστων είναι αλήθεια αυτοκινήτων από τις πλατείες.

Αντι λοιπόν να βγει μια ανακοίνωση που να ευαισθητοποιεί τον κόσμο και να του θίγει το φιλότιμο ώστε να σταματήσει το παράνομο παρκάρισμα, επιλέχθηκε να κολληθεί μπιλιετάκι στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων το οποίο προειδοποιεί για εφαρμογή του ΚΟΚ που συνεπάγεται πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων.

Και το θέμα είναι πώς θα υλοποιηθεί αυτό. Θα κάνει καθημερινά ο αντιδήμαρχος τον τροχονόμο και θα καλεί την αστυνομία, ή θα γράφει σε ένα χαρτί τα νούμερα και στη συνέχεια θα τα δίνει στην αστυνομία για τα περαιτέρω.

Πότε επιτέλους θα καταλάβει ότι ο κόσμος έχει μπουχτίσει από απειλές, πρόστιμα και προσαυξήσεις και το μόνο που δεν θέλει είναι να ακούει απειλές και από τη δημοτική αρχή που εξέλεξε για να του λύσει προβλήματα και να είναι αρωγός στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε;

Και ενώ όντως είναι πρόβλημα το παράνομο παρκάρισμα, όχι από τα μεγαλύτερα του Αμπελώνα, ο αντιδήμαρχος και όσοι σκέφτηκαν τα μπιλιετάκια, χάνουν το δίκιο τους, όταν αντί να αναζητήσουν λύσεις για ουσιαστικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως οι κάδοι σκουπιδιών στις γειτονιές που έχουν να πλυθούν χρόνια και βρωμάνε, όπως η έλλειψη χειριστή για τη σκούπα, όπως το χάος στα πάρκα και στις πλατείες, όπως οι πλημμυρισμένοι δρόμοι, ξεκινούν με απειλές.

Πρέπει να καταλάβει ότι ο δημότης όταν δει ότι ζει σε ένα όμορφο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον θα σκεφτεί πολλές φορές να παρανομήσει ανεβάζοντας στην πλατεία το αυτοκίνητο. Πρώτα δίνουμε, προσφέρουμε στον κόσμο, και μετά απαιτούμε από τον κόσμο -και ποτέ απειλώντας- κ. αντιδήμαρχε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ