ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

fanh (Αντιγραφή)Απόφαση για την επαναλειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου πήρε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου και σε αυτό το πλαίσιο το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής με κατά πλειοψηφία απόφαση ενεργοποίησε την αντιμισθία της προέδρου η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για την κάλυψη των εξόδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το κοινωνικό παντοπωλείο ήταν μία δομή που λειτούργησε η δημοτική αρχή του κ. Χρ. Κιτσίδη και η οποία σταμάτησε να λειτουργεί με απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής ενώ η επαναλειτουργία της ήταν από τις πρώτες προεκλογικές Σαρχώση.

Η τελευταία απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής εξασφαλίζει ένα σημαντικό έσοδο για τη νέα αυτή δομή που θα έχει ένα εξασφαλισμένο έσοδο με την έναρξή της πριν αναζητηθούν χορηγοί στους κόλπους των τοπικών επιχειρήσεων και σίγουρα πιστώνεται στα θετικά την προέδρου κ. Φ. Λαγκιόλη – Μπίλιου.

Απάντηση

Εν τω μεταξύ με αφορμή επίθεση που δέχθηκε από ανώνυμο αρθρογράφο η κ. Λαγκιόλη ανέφερε τα εξής:

“Είναι λογικό πως όποιος μόνιμα κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, εύκολα θα αποκρύπτει και πραγματικά γεγονότα. Είμαι η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. Φανή Λαγκιόλη Μπίλιου  και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού, αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε την αντιμισθία της προέδρου, όχι με σκοπό να καταβάλλεται σε μένα (αυτό το έχω αποκλείσει, ούτε 1 ευρώ δεν θα πάρω για τις υπηρεσίες μου στον οργανισμό), αλλά, όπως άλλωστε περιγράφεται και στο σκεπτικό της απόφασης, πως τα χρήματα αυτά θα κατευθύνονται απ΄ ευθείας στο κοινωνικό παντοπωλείο για το ξεκίνημα και την ενίσχυση των λειτουργιών του.

Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που ενεργοποιείται η αντιμισθία μου και θα ήθελα να τονίσω σε όσους με κακόβουλες διαδόσεις προσπαθούν να ρίξουν σκιές σε μένα και στη Δημοτική Αρχή, να μην νομίζουν πως θα μείνουν εν κρυπτώ, για όσα αυτοί διαχειρίσθηκαν”.

Η απόφαση

Παράλληλα η κ. Λαγκιόλη επισύναψε και την απόφαση του δ.σ. του ΟΚΠ δήμου Τυρνάβου για να επιβεβαιώσει τα όσα ανέφερε. Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ