ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κ. ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΔΟ

ΔΗΜΟΣ 001Με προσωπική εργασία ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα Κ. Χρυσοβέργης αντέδρασε σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση των παραπόνων γνωστού Αμπελωνίτη για σπασμένο και χωρίς καπάκι κάδο μπροστά από το σπίτι του.

Ο κ. Χρυσοβέργης έσπευσε να καθαρίσει το χώρο αλλά και να σκεπάσει τον κάδο δίνοντας προσωρινή λύση στο πρόβλημα, αφού όπως εξηγεί δεν μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση κάδων εντός του 2014 λόγω έλλειψης σχετικών κονδυλίων.

Σε απάντηση που δόθηκε για το δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

“Μόνο αδιάφορος και αμέτοχος δεν είναι ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα Κώστας Χρυσοβέργης. Με άμεση παρέμβαση και προσωρινή βέβαια λύση ανταποκρίθηκε  στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο γνωστός Αμπελωνίτης.

ΔΗΜΟΣ 006O αντιδήμαρχος μίλησε μαζί του και ο συγκεκριμένος κάτοικος τον ευχαρίστησε   για την άμεση παρέμβαση στο κάλεσμα του.

Ο  αντιδήμαρχος Αμπελώνα το αποδεικνύει κάθε μέρα  ότι αυτός και οι πολλοί συνεργάτες εθελοντές που έχει δίπλα του  βρίσκεται κοντά στους πολίτες κάθε μέρα όπου χρειαστεί.

Με το δημοσίευμα αυτό  βρίσκει την ευκαιρία να  ευχαριστήσει  αυτούς τους ανθρώπους και  επισημαίνει  ότι ο αριθμός τους αυξάνεται κάθε μέρα γιατί   βλέπουν  την προσπάθεια που γίνεται. (εθελοντική εργασία στο πάρκο Δελη, εθελοντική ομάδα για το βάψιμο του δαπέδου της αυλής του πρώτου δημοτικού σχολείου και θα έχουμε και νέες εθελοντικές δραστηριότητες).

ΔΗΜΟΣ 010Ο κ. Χρυσοβέργης και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του Αμπελώνα καθώς και το τοπικό συμβούλιο με την πρόεδρο  όπως και όλη η νέα δημοτική αρχή είναι κάθε μέρα αντιμέτωποι  με χρόνια προβλήματα και προσπαθούν να δώσουν λύσεις.

Όσον αφορά τους κάδους ο δήμος μας έχει κάδους από το 2006, 2008 και οι πιο καινούργιοι το 2010…..

Απίστευτο βέβαια κάδοι οκτώ, έξι και τεσσάρων ετών ….κάδοι  με μεγάλη χρήση .. . όλοι καταλαβαίνουν ότι  δεν αντιμετωπίζεται σε ένα και δυο μήνες αυτό το πρόβλημα.

Πρέπει  να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας κάδων απορριμμάτων μέσα στο 2014 γιατί έχει κλείσει η πίστωση κάτι που το γνωρίζει καλά ο κ. Παιδής.

Έχει τόσα προβλήματα να λύσει ο αντιδήμαρχος όπως και όλη  η νέα δημοτική αρχή  που είναι κρίμα να χάνουμε το χρόνο μας να απαντάμε σε δημοσιεύματα   όταν μάλιστα το πρόβλημα έχει λυθεί…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ