ΝΑΞΟΣ: ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ

TTTΣε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο στη Νάξο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία ψάχνει ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο για την ανθρωποκτονία της 59χρονης Κατερίνας Ζαζάνη και έχει διαφύγει από τη Νάξο.

Πρόκειται για 31χρονο Αλβανό μετανάστη, που διέμενε σε γειτονικό χωριό, από αυτό που ζούσε η 59χρονη, ενώ όπως έχει διαπιστωθεί δεν έχει έγγραφα παραμονής στη χώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλβανός εκτελούσε εργασίες στο σπίτι της, όμως η Ζαζάνη δεν ήταν ευχαριστημένη και του είπε να σταματήσει, γεγονός που εικάζεται ότι προκάλεσε την οργή του.

Το γεγονός, ότι έχει διαφύγει από το νησί ενισχύει την πιθανότητα να είναι αυτός που διέπραξε το έγκλημα. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, ότι ο γιος της άτυχης γυναίκας γνώριζε για την απόλυση του εργάτη και φοβόταν για τις προθέσεις του. Γι αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα που η μητέρα του δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του από την Αθήνα όπου σπούδαζε.

Ο ίδιος ήταν που ειδοποίησε κάτοικο της Νάξου, ο οποίος είχε επίσης εκτελέσει εργασίες στην οικία της Ζαζάνη και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι να δει γιατί η μητέρα του δεν απαντά στις κλήσεις του, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του λόγω της εργασιακής διένεξης που γνώριζε ότι είχε με τον Αλβανό.

naxos-news.gr / newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ