ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΣΚΗΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΘΡΟ

201410201825507848Με επιτυχία τελικά πραγματοποιήθηκαν οι Τοπικές Γιορτές σε Σκήτη και Σκλήθρο, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες αρχικά ήταν άσχημες. Τόσο η γιορτή κάστανου και τα δώρα της γης  στη Σκήτη όσο και η Γιορτή Μανιταριών στο Σκλήθρο είναι από τις τοπικές γιορτές οι οποίες αναδεικνύουν τον τόπο μας, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα χωριά μας με τις παραδόσεις μας και τον πολιτισμό, 

να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές και να αποδράσουν από την καθημερινότητα μέσα από  τις εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας.

Οι Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων και κυρίως οι Σύλλογοι των Τοπικών Κοινοτήτων για ακόμη μία φορά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι γιορτές.

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή και η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Λαρισαίων κου Δεληγιάννη Δημητρίου στην πραγματοποίηση της Δικτύωσης, των Κ.Α.Π.Η.  και στην πρόσκληση η οποία έγινε από το Δήμο Αγιάς και την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο κα Χριστίνα Γιαννουλέα.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν ο Δήμος Αγιάς και το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου υποδέχτηκαν  στη Σκήτη το Κ.Α.Π.Η. Λάρισας συνεχίζοντας και υλοποιώντας ένα πρόγραμμα δικτύωσης από τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηρακλείδης κος Χ. Σκαρκάλης και ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. κος Θέμης Αγορίτσας υποδέχτηκαν το Κ.Α.Π.Η. Λάρισας προσφέροντας  ευχάριστη φιλοξενία και τα δώρα της γης  του τόπου μας όπως κάστανα, μήλα κ.α.

Στις εκδηλώσεις της Σκήτης και του Σκλήθρου παρευρέθηκαν επίσης οι: Αντιδήμαρχοι Μελιβοίας και Αγιάς  Λέτσιος Βασίλειος και  Γιαννουλέα Χριστίνα, ο Πρόεδρος της ΄΄Καλυψούς΄΄ Βασίλης Βαλάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σουλιώτης Θεόδωρος, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ