ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΔΩΡΙΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 7 ΣΤΡ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Ο χώρος θα γίνει παιδική χαρά ή πλατεία και θα φέρει το όνομα του δωρητή

αμπελωναςΣε αποδοχή της δωρεάς του θανόντα Δημητρίου Αλ. Τσοπώτη του ποσοστού του από το χωράφι του επί της οδού Ορφέως περίπου επτά στρεμμάτων με την υποχρέωση να γίνει παιδική χαρά ή πλατεία φέροντας το όνομά του, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου κατά τη διάρκεια της τελευταίας της συνεδρίασης.

Παράλληλα αποφάσισε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του Δήμου Τυρνάβου προς την οικογένεια του δωρητή Τσοπώτη Δημητρίου, επισημαίνοντας ότι συνεχίζει την μεγάλη παράδοση των δωρητών της περιοχής και τονίζει τη σημασία της δωρεάς καθώς επίσης και ότι πράξη του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και παράδειγμα μιας νέας αντίληψης ζωής.

Η ΔΙΑΘΗΚΗ

Στο δήμο Τυρνάβου περιήλθε Έκθεση Πρακτικών του Ειρηνοδικείου Λάρισας, με την οποία δημοσιεύτηκε η διαθήκη του Δημητρίου Αλ. Τσοπώτη, ο οποίος απεβίωσε.

Σύμφωνα με τη διαθήκη ο θανών αφήνει το ποσοστό του από το χωράφι του επί της οδού Ορφέως περίπου επτά (7) στρεμμάτων στον πρώην Δήμο Αμπελώνα – νυν Δήμο Τυρνάβου με την υποχρέωση να το κάνει παιδική χαρά ή πλατεία φέροντας το όνομά του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ